Sport i zabava

   Na svim uređenim plažama su postavljene mnoge mreže za odbojku na pijesku. Često se održavaju i turniri u ovom popularnom ljetnom sportu. Plitka voda je idealna za igranje picigina ili odbojke u vodi sa malom loptom. Oni malo otkačeniji mogu pokušati igrati nogomet u plićaku.
   Od sadržaja na vodi nude se jet ski, parasailing, jedrenje na dasci, kajak, iznajmljivanje čamaca, pedalina i ostalih rekvizita koji obično kupanje pretvaraju u pravi doživljaj. Na jednom kraju Rajske plaže je Aquapark sa tri vodena tobogana. Ronilački centar nudi obuku za ronioce, ali i probna ronjenja za početnike, iznajmljivanje opreme, organiziranje ronilačkih izleta, usluge plovilom. Valja spomenuti "Medovu bužu", prirodni fenomen s podvodnim ulazom u tri međusobno povezane spilje. Nekada je to bilo stanište sredozemne medvjedice po kojoj je mjesto i dobilo ime. Tu se i organiziraju podvodna vjenčanja.
   U Loparu se nalazi zabavno-rekreacijski centar, koji nudi brojne sadržaje poput tenisa, stolnog tenisa, mini golfa, malog mogometa sa umjetnom travom, košarke, biljara, raznih video igrica, trampolina i drugih zabavnih sadržaja za djecu. Idealni su za rekreativce, ali i za pripreme aktivnih sportaša. U školi tenisa možete da započnete svoje prve teniske korake. Tijekom ljeta za turiste se organizira program animacije. Djeca mogu jahati pony konjiće u indijanskom selu.
   Lopar je idealno mjesto za biciklizam, treking, hikeing i aktivni odmor. Nedirnuta priroda, čudne stijene i prirodni fenomeni, zanimljive botaničke vrste i više su nego dovoljan razlog za uživanje u pješačkim i biciklističkim stazama i Geoparku. Duž 20 km obilježenih staza i putova, naići ćete na prekrasne pejzaže, stare kuće i rijetke prirodne ljepote. Uz to možete koračati bez bojazni, jer na otoku nema zmija otrovnica, niti drugih otrovnih insekata.

/

WEB design Pletikosa :: Copyright © 2011 Hotel Epario

HrvatskiEnglishDeutschItaliano