Restoran

   U moderno uređenom, klimatiziranom restoranu servira se buffet doručak i večera. Za doručak se svaki dan gostima nudi nekoliko vrsta suhomesnatih narezaka i sireva, nekoliko vrsta namaza (maslac, sirni namaz, vrhnje, paštete), jaja, voćni jugurti, mlijeko, čaj, kava, voćni sok, razne žitne pahuljice i nekoliko vrsta svježeg kruha. Za ljubitelje slatkoga tu su pakiranja raznih pekmeza, čokoladnih namaza, pudinga, te razno voće. U svakom slučaju ljubazni domaćini će se potruditi da serviraju gostima ono što žele jesti, posebno ako su u pitanju djeca.
   Za večeru se servira slijed od 5 jela (predjelo, juha, glavno jelo sa prilogom, salata i desert). Svaki dan su u ponudi 2 jela, koja se biraju ujutro ili dan ranije.Gosti koji ne jedu meso mogu naručiti i vegetarijanski meni.
   Hrana koja se servira gostima mora zadovoljiti visoke i stroge standarde kvalitete. Iako su zbog strukture gostiju jela internacionalna, kuhar se uvijek trudi svemu dodati štih i okus domaćega.
   Kako su vlasnici hotela starosjedioci u Loparu, sezonsko povrće i voće je uzgojeno u vlastitom vrtu. Zbog visoke koncentracije soli u zraku i tlu, takvo povrće je mnogo ukusnije i zdravije.
   Dobar tek!

Vidi ugrađenu galeriju slika onine na:
http://grgur.hr/hr/smjestaj/restoran#sigProGalleria505b45158a

/

WEB design Pletikosa :: Copyright © 2011 Hotel Epario

HrvatskiEnglishDeutschItaliano